Dansar

Elaine (kopia)

Äntligen fredag !

The beat goes on, but I´m so wrong” *. Så är det för Elaine Benes och så är det oftast även för undertecknad. Åtminstone utan alkohol . Vet inte hur Elaine funkar, men jag är då bättre dopad. Men knappast bra.  Kanske har  Eddie Murphy en poäng här,  men när han skrev det skämtet hade han inte sett Travolta.  Dagens alternativlista heter TGIF Dansar, men det är mest till namnet. Årets första TGIF finns här.  Har ni sett klippet från Future Islands besök hos Letterman ? Där kan man snacka om dans…eller ??  vad det nu är, så är det fascinerande.

TV. Har de senaste dagarna kollat in The Driver . Brittiskt drama i tre delar om en lätt deprimerad medelålders taxichaffis som tar extrajobb hos “fel” kille. Sevärd. Blå ögon växer tycker jag, sista avsnittet riktigt jävla ruskigt.

Bok: Michael Connelly gör mig sällan besviken. Vet inte vilken gång i ordningen han skriver om Harry Bosch (The Burning room), men det funkar varje gång. I varje fall för mig. Nu ska han bli TV serie , återstår att se om det fungerar lika bra….efter att ha sett trailern är jag inte så säker. “Min” Harry ser inte alls ut ut som Titus Welliver. Lägg på 10-15 år på Jon Hamm , där är min Harry Bosch!

Projekt. Datumet för Svartklubb närmar sig. Funderar på barbyggandet. Skulle vilja ha mer barhäng den här gången.

* “Dancing fool” Frank Zappa