En kvart om dan

arne

Arne Tammer , Paolo Roberto och mitt nya gym “MyTraining” verkar vara överens; man inte behöver träna så jävla mycket för att komma i form. Arne Tammer, som var det svenska svaret på Mr Atlas (han med “Dynamic Tension” som 10 cc sjunger om i Sand in My Face..som finns på DAGENS LISTA ) , minns alla som läste tidningar och magasin på 70-talet. Budskapet känns väl lika trovärdigt nu som då, dvs, lite för bra för att vara sant .. men jag ger MyTraining den här vintern. Jag lovar & svär

TV: Tack Eric för tipset om “Glue” (piratbukten)verkar lovande, även om jag hade behövt en textremsa. Superbraiga “Line of Duty” (SVT) började också i veckan. Den här omgången är t o m vassare än den första. Och Carrie i Homeland..vad ska det bli av detta?
Bok: Har gett mig på Klas Östergrens “Twist”,men inte hittat känslan riktigt. Skaffade Ida Lindes nya Country-Noir roman ”Norrut åker man för at dö” som bygger på Springsteens Nebraskaplatta, ska blir intressant att läsa om Västerbotten ur det perspektivet. Tack Martin W för tipset!
Bonus: 80-talslista The 80´s Show!
Rolig låt att lyssna på:Lasse Hollmer: Inteflöttarjagtesjöss
Mat: Lidl! Gillar du korv är Lidl ett måste! Hittade färsk Türingerwurst och riktigt god Kabanoss sist jag var där. Möcke, möcke bättre än Scan.
Strax: Snart är det premiär för Cousteau, ny restaurang, bistro och bar, i gamla Fredmans/Escobars lokaler på Drottninggatan i Uppsala. Lunchrestaurangen (gamla Escobar) är redan igång, serverar grym husman. Ev. kommer jag (moi!) att spela skivor till afterwork-biran någon eller några fredagar framöver. Återkommer säkert om detta.
Utgång: Påminner om att DJLarge, stans bästa DJ, spelar skön soul på UKK´s AfterWork. Från kl 16.00 fredag 7 nov.